De dood van Mitch Henriquez en de redelijke toerekening
22 november 2017
Beschermd: De ‘perjury trap” als opsporingsmiddel
2 maart 2018
Show all

Op 11 maart a.s. verzorg ik een inleidende webinar over The Russia Probe. Dat is het onderzoek naar de Russische inmenging in de Amerikaanse verkiezingen.

Middels een systematische en ingenieuze campagne heeft Rusland vanaf 2014 gepoogd het vertrouwen in de Amerikaanse democratische instituties te ondermijnen en de verkiezingsuitslag te beïnvloeden. Opvallend was dat het vizier vooral werd gericht op Hillary Clinton, terwijl de excentrieke vastgoedmagnaat en entertainer Donald Trump werd gesteund. Dat was verdacht, ook al omdat Trump en leden van zijn campagneteam sterke financiële banden hadden met Rusland. Het onderzoek richtte zich mede hierom steeds meer op Donald Trump, die verrassend de verkiezingen won.

Naar de mening van vele deskundigen is de Russiaprobe het belangrijkste onderzoek in de Amerikaanse geschiedenis. Een onderzoek dat vermoedelijk verstrekkende gevolgen zal hebben. Zo wordt een impeachment van president Donald Trump bepaald niet uitgesloten en zelfs een strafrechtelijke veroordeling behoort volgens juridische experts, tot de mogelijkheden. Het zou gaan om de grootste samenzwering aller tijden. “Russiagate” wordt vergeleken met “Watergate”, het schandaal dat Richard Nixon dwong tot aftreden. Maar het gaat verder en is veel ingrijpender.

Over dit onderzoek geef ik een aantal webinars. Op 11 maart ga ik in op de levensloop van Trump, de aanloop naar de verkiezingen en de turbulente en ongewoon felle verkiezingsstrijd. Daarin ligt reeds de kiem besloten van de bizarre gebeurtenissen die na de beëdiging van Donald Trump hebben plaatsgevonden. Gebeurtenissen die herinneringen oproepen aan de Koude Oorlog. Over die gebeurtenissen worden op 18 maart, 25 maart en 1 april webinars gegeven.

De webinars verschaffen een overzicht van een van de meest bizarre periodes in de Amerikaanse geschiedenis. Interessant, leerzaam, spannend (een vleugje John le Carré) en veel politieke en juridische verwikkelingen. U kunt zich via het hieronder genoemde mailadres inschrijven en via de link betalen. De kosten bedragen 10 euro per webinar. En daarvoor krijgt u telkens een uur lang een gedegen analyse van het onderzoek. Na betaling ontvangt u uiterlijk een dag van te voren een mail van mij met daarin de link van de video. Op de dag zelf kunt u kijken op het tijdstip waarop het u het beste uitkomt.

Inschrijving: info@wicherwedzinga.nl

Betaling

Wicher Wedzinga