Het gevaar van pokeren

Holloway deel 3
20 augustus 2010
De vermoorde onschuld van Joran van der Sloot
23 september 2010
Show all

Een vrijblijvend prietpraatje op de site publiceren kost nauwelijks energie en inspanning. Wie echter, zoals ik, aan objectieve waarheidsvinding wil doen, moet daarvoor tijd nemen, zeker in een zaak als die van de verdwijning van Natalee Holloway. Tijd om de zaak van alle kanten te bekijken en niet lichtvaardig te oordelen. 

De oplettende lezer heeft aan mijn woordgebruik al lang gemerkt, dat ik niet uitsluitend op informatie af ga die op internet kan worden gevonden. Ik beschik wel degelijk over “authentieke” informatie.  Alle informatie moest echter worden gewogen, elk woord moest op een weegschaal worden gelegd, niet één, maar meerdere keren. Ik moest mij een weg zien te banen door een web van leugens, onzin en desinformatie. En wat ik ontdekte, moest op redelijke gronden berusten, het liefst op betrouwbare verklaringen uit de eerste hand.  

Het resultaat is een verhaal dat buitengewoon intrigerend is. Een cover up-operatie die zijn weerga niet of nauwelijks kent, met als enige doel het verbloemen van de waarheid. Een ieder heeft inmiddels de tijd gehad om relevante stukken te lezen. Het tempo van denken ligt straks hoog, omdat ik in een “nutshell” tot de kern moet komen. Zelfs op een site als deze is de ruimte namelijk beperkt.

Ik wilde niet gestoord worden door allerlei reacties. Niet zelden zijn die afkomstig van mensen die er een eigen agenda op na houden.  Er is een groep mensen die Natalee Holloway op een troon zet en geen kwaad woord over haar wil horen. Een andere groep ziet Joran van der Sloot als een zondebok in een juridische en politieke machtsstrijd. Wat deze groepen gemeen hebben is dat wat ze anderen vaak verwijten, te weten “tunnelvisie”. 

Ik wil voor mijn geruststelling nog een paar vraagtekens in uitroeptekens veranderen. Het derde deel zal deze week worden gepubliceerd.  Zoals wel vaker bevat de video belangrijke, cryptische aanwijzingen.

Wicher Wedzinga