Webinar Trump: tickets

Nadere regels over horen getuigen
7 juli 2017
Een advies met grote gevolgen voor de praktijk
13 oktober 2017
Show all

Donald Trump is in menig opzicht een bijzonder persoon. Dat was hij al voordat hij president werd. Als president is hij zonder meer uniek te noemen. Er gaat geen dag voorbij of er duiken nieuwe problemen op. Het zijn er teveel om op te noemen. Daarom slechts enkele voorbeelden: Is er sprake van een soort samenzwering geweest tussen Trump en/of zijn campagneteam met de “Russen” om Hillary Clinton te verslaan? Hoe zit het met zijn zakelijke belangen? Wat houdt de Mueller-probe in? Wat wordt eigenlijk onder collusion verstaan? En hoe verloopt een impeachment procedure?

Trump heeft de Verenigde staten en in zekere zin ook de wereld in een morele, politieke, juridische en militaire crisis gestort. Op 22 september a.s. wordt er een webinar door mij gegeven waarin u een uniek overzicht krijgt van de belangrijkste ontwikkelingen die zich nu en mogelijk in de toekomst zullen voordoen.

Meer informatie vindt u op mijn Facebookpagina. Voor slechts 10 euro bent u erbij.

Inschrijving

Betaal via ideal